EU fondovi za mlade i saradnju mladih u regionu

  EU Info centar logo

  Datum: 07.12.2017
  Vreme: 12:00 - 14:30
  Mesto: EU info centar


  Događaj je deo kampanje za mlade „Evropa za tebe“, a zajednički ga organizuju EU info centar, Delegacija Evropske unije u Srbiji, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom i Fondacija Ana i Vlade Divac.

  Kroz koncept speed dating-a, odnosno brzog upoznavanja, imaćete priliku da se upoznate sa potencijalnim donatorima, da postavite pitanja i čujete više o mogućnostima za finansiranje vaših projekata i aktivnosti.

  Osim direktnog upoznavanja, cilj ovog koncepta jeste motivisanje mladih ljudi da ostanu aktivni i steknu šansu za dobijanje podrške i dalje sprovođenje svojih ideja.

  Prijave za događaj su obavezne i vrše se popunjavanjem kratkog online formulara koji možete pronaći OVDE: http://bit.ly/SaradnjaMladih i to najkasnije do 6. decembra u 12.00h.

  VAŽNO: Moguća je prijava jedne osobe po organizaciji. Predviđena je refundacija putnih troškova u visini povratne autobuske karte za 15 prijavljenih predstavnika/ca organizacija izvan Beograda. Zbog ograničenog mesta, postoji mogućnost da ne budu sve prijave prihvaćene, a u prednosti će biti organizacije koje se brže prijave. Nakon isteka roka za popunjavanje online upitnika, učesnicima čija je prijava prihvaćena će biti obavešteni putem e-maila.