Treći izveštaj o monitoringu unutrašnjeg dijaloga o Kosovu

  Foto: Forum za etničke odnose

  Datum: 28.02.2018
  Vreme: 12:00
  Mesto: Medija centar


  Forum za etničke odnose i Fondacija za otvoreno društvo u sredu, 28. februara 2018. godine, predstaviće javnosti Treći izveštaj o monitoringu Unutrašnjeg dijaloga o Kosovu.  Ključne delove izveštaja prezentovaće dr Dušan Janjić, Forum za etničke odnose i Tatjana Vehovec, Centar za nove medije “Liber”.

  Treći izveštaj ima za cilj da doprinese podizanje stepena i kvaliteta obaveštenosti javnosti o toku i rezultatima unutrašnjeg dijaloga, da omogući veću vidljivost rezultata unutrašnjeg dijaloga, te i da ove učini dostupnim i razumljivim široj javnosti, kao i da podstakne najširi krug aktera da se aktivno uključe u unutrašnji dijalog.

  Ovaj izveštaj rezultat je projekta Foruma za etničke odnose „Monitoring i izveštavanje o unutrašnjem dijalogu o Kosovu“, koji je podržala Fondacija za otvoreno društvo.

  Osnovni cilj monitoringa je sistematsko prikupljanje, analiziranje i tačno obaveštavanje javnosti o unutrašnjem dijalogu, iznetim mišljenjima u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji , kao i iznošenje mišljenja o unutrašnjem dijalogu i o ostvarivanju njegovih ciljeva. Ti ciljevi su: postizanje širokog konsenzusa i ostvarivanja interesa Srbije i srpske zajednice na Kosovu.

  Izveštaj pokriva period od 16. januara do 15. februara 2018.

  Podeli
  Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Print this pageEmail this to someone
  EWB
  European Western Balkans je regionalni internet portal specijalizovan za praćenje procesa evropskih integracija zemalja Zapadnog Balkana, pokrenut 2014. godine od strane Centra savremene politike.
  Prethodni članak„Budućnost vojne saradnje Srbijeˮ