Izdvojeno U dve reči

European Western Balkans mobilna aplikacija je dostupna!

Dragi čitaoci,

European Western Balkans ima zadovoljstvo da danas sa vama podeli radosne vesti!

Proteklih godina smo svakodnevno objavljivali sadržaj o procesu evropskih integracija Srbije i država Zapadnog Balkana, međunarodnoj politici, stanju demokratije, regionalnoj saradnji i bezbednosti. Pisali smo analize, radili intervjue, objavljivali autorske članke o aktuelnim temama i objavljivali infografike. Sve to sa razlogom da vam pribiližimo proces evropskih integracija Srbije i da vam pružimo pravovremene, relevantne i tačne informacije o temama koje su vam važne.

Danas, European Western Balkans ima tu čast da vam predstavi svoju mobilnu aplikaciju! Aplikacija je dostupna za Android i iOS mobilne platforme i možete je preuzeti ovde:

Aplikacija je na engleskom jeziku, a ukoliko želite da primate obaveštenja o najvažnijim vestima na srpskom jeziku, dovoljno je da u podešavanjima aplikacije odaberete tu opciju.

Uz pomoć aplikacije ćete jednostavnije moći da pratite trenutne teme sa našeg portala, dok ćete uz pomoć obaveštenja biti u toku sa najaktuelnijim dešavanjima u procesu evropskih integracija Srbije.

Kao i do sada, pokušaćemo da opravdamo vaše poverenje i da budemo vaša prva destinacija za informisanje.

Vaš European Western Balkans

Povezani članci

[VIDEO] Grubješić: Unutrašnje reforme u senci najvažnijeg državnog pitanja

EWB

EP: Napredak Srbije na putu ka EU, vladavina prava i sloboda medija problem

Emina Muminović

Demokratija u razvoju: Stanje demokratije u Srbiji

EWB