fbpx
European Western Balkans
Društvo

“Pitaj me bilo šta o EU” u Kraljevu

Evropski pokret u Srbiji

KRALJEVO – Evropski pokret u Srbiji i Evropski pokret u Srbiji – Kraljevo organizuju prvu u nizu debata “Pitaj me bilo šta o EU” u Kraljevu.

Događaj će se održati 24. maja od 13:00 do 14:30 časova u sali hotela Turist u Kraljevu (Trg Srpskih Ratnika 1). Gošća će biti Tanja Miščević, šefica Pregovaračkog tima za pregovore o pristupanju Srbije EU, a razgovor će voditi Nataša Đulić Banović, novinarka RTS-a.

Debata će biti organizovana u formatu ‘Ask me Anything About…’ diskusije koja za cilj ima da publici približi poznate ličnosti, stručnjake i posebno određenu temu, u ovom slučaju proces evropskih integracija. Pitanja postavljaju učesnici koji su prisutni na događaju ali i oni koji prate događaj online na društvenim mrežama. Pitanja za govornika se prikupljaju i pre same debate na društvenim mrežama, a moderator određuje koja će biti postavljena.

Događaju će prisustvovati predstavnici organizacija civilnog društva, mladi, predstavnici akademske i zainteresovane javnosti, kao i mediji iz Kraljeva i okoline.

Debatu organizuje Evropski pokret u Srbiji u saradnji sa Evropskim pokretom u Srbiji – Kraljevo, u okviru projekta „Evropa za mene“ koji finansira Evropska unija.

Povezani članci

PrEUgovor: Nema suštinskog napretka u vezi sa poglavljima 23 i 24

EWB

Revizija Akcionog plana za Poglavlje 23 do jeseni

EWB

Odobreno 13 projekata u okviru Intereg transnacionalnog programa ADRION

EWB