fbpx
European Western Balkans
Društvo Izdvojeno

Pripremi se za učešće: Otvoren poziv za dodelu malih grantova

Projekat „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za aktivno učešće u pregovorima o pristupanju EU kroz izabrane radne grupe Nacionalnog konventa o EU“ (Pripremi se za učešće – P2P) traži predloge za implementaciju Programa malih grantova za podršku civilnom društvu Republike Srbije da aktivno učestvuje u procesu pregovora o pristupanju EU, u vezi sa ekonomskim kriterijumima u procesu pristupanja.

Za Program malih grantova izdvojena je ukupna suma od 25.000 EUR, dok je maksimalni iznos pojedinačnog granta do 6.000 EUR. Kroz Program će se finansirati 100% opravdanih troškova projekta. Period sprovođenja odobrenih projekata je do 9 meseci, a očekuje se da će se sa realizacijom odabranih projekata početi početkom oktobra 2019. godine.

Projekat finansira Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji u okviru Programa podrške civilnom društvu i medija koji ima za cilj jačanje participativnih demokratija i procesa integracije u EU kroz osnaživanje civilnog društva da aktivno učestvuje u donošenju odluka.

Kompletan poziv za podnosioce prijava, kao i svu relevantnu dokumentaciju možete preuzeti na ovde.

Povezani članci

Nauka za mir i bezbednost – Prilika za srpske naučnike

Emina Muminović

Komentatori: Podela Kosova neostvarljiva i štetna

EWB

[VIDEO] Brnabić: Nismo zarobljena država

EWB